ازدواج امن

سایت تخصصی آموزش ازدواج صحیح

چه افرادی برای ازدواج کردن نامناسب هستند؟

چه افرادی برای ازدواج کردن نامناسب هستند

انتخاب شریک زندگی یک تصمیم عمیق با پیامدهای مهمی برای شادی و احساس رضایت زناشویی و ثبات در رابطه است. شناخت نشانه هایی که نشان می دهد ممکن است فردی مناسب ازدواج نباشد، برای تضمین یک زندگی سالم و رضایت بخش بسیار مهم است. در ادامه ویژگی ها و رفتارهای کلیدی وجود دارد که ممکن است نشان دهد یک فرد می تواند یک انتخاب نامناسب برای یک تعهد طولانی مدت باشد.

ویژگی های فردی که برای ازدواج نا مناسب است

ویژگی های فردی که برای ازدواج نامناسب است عبارتند از:

1. فردی که به همسر خود احترام نمی‌گذارد

احترام در هر ازدواج موفقی ضروری است. شریکی که به طور مداوم احساسات شما را نادیده می گیرد، دستاوردهای شما را کوچک می داند یا به نظرات شما توجهی نمی کند، می تواند ثبات و حیات یک رابطه را با خطر مواجه کند. احترام در یک رابطه فقط به معنای اعتراف به ارزش پارتنرتان در زندگی نیست، بلکه ارزش گذاری برای مرزها و نیازهای یکدیگر است که بسیار مهم میباشد. احترام دایره وسیعی از رفتار را تحت تاثیر قرار می‌دهد و به همین دلیل است که احترام به ماهیت و تفکرات شما باید بسیار محترم شمرده شود.

مطلب مفید دیگر: ازدواج مجدد بعد از طلاق

2. مرد یا زنی که مهارت های ارتباطی ضعیفی دارد.

ارتباط موثر برای حل تعارضات و تقویت صمیمیت عاطفی ضروری است. شریکی که از گفتگو در مورد مسائل مهم اجتناب می کند، به رفتار منفعلانه-پرخاشگرانه متوسل می شود، یا تمایلی به گوش دادن و شرکت در گفتگوی معنادار ندارد، می تواند موانع مهمی در ازدواج ایجاد کند. روابط سالم نیاز به ارتباط سالم، صادقانه و همدلانه دارد.

3. فردی که خودکامه است.

شریکی که نیازها و خواسته‌های خود را بر خواسته‌های شما ترجیح می‌دهد، دائماً به دنبال تأیید حودش است، یا نسبت به نظرات و خواسته های شما بی تفاوت است، نوعی تمایلات خود محور دارد. چنین رفتاری می‌تواند منجر به روابط نامتعادل در زندگی شود که در آن یکی از شرکا احساس می‌کند دائماً کم ارزش و نادیده گرفته شده و دیگری احساس قدرتمندی در رابطه میکند.

مطلب مفید دیگر: مدیریت تنش و تعارض در روابط زناشویی

4. افراد دارای ترومای حل نشده

افرادی که مسائل شخصی حل‌نشده‌ای دارند، مانند مشکل شخصیتی درمان‌نشده، ترومای حل‌نشده یا مشکلات اعتیاد، میتوانند دوام و ثبات یک ازدواج را با خطر مواجه کنند. یکی از توصیه هایی که بسیاری از روانشناسان به آن تاکید دارند دقیقا همین قسمت است. بهتر است افراد با اسیب های روحی و روانی که دارند وارد زندگی مشترک نشوند و در ابتدا سعی کنند تا تروماهای خود را با کمک متحصص درمان کنند. توجه داشته باشید که زندگی با افراد بیمار از شما می‌تواند یک شخصیت قربانی و یک بیمار بسازد.

5. مرد یا زنی که در صحبت کردن صداقت ندارد.

اعتماد سنگ بنای هر رابطه متعهدانه است. شریکی که بی صداقتی، طفره رفتن یا الگوی خیانت از خود نشان می دهد، می تواند اعتماد لازم برای یک ازدواج پایدار را تضعیف کند. مسائل مربوط به اعتماد می تواند منجر به ایجاد تردید و درگیری های مداوم زوجین با یکدیگر شود و در طول زمان پایه و اساس رابطه را از بین ببرد. به همین دلیل اگر در صحبت های خود متوجه عدم صداقت در فرد مورد نظر خود شدید سعی کنید تا با حساسیت بیشتری این موضوع را مورد بررسی قرار دهید.

6. وجود تفاوت های بسیار زیاد ذهنی  

ارزش های اساسی و اهداف زندگی نقش مهمی در هماهنگی زناشویی دارند. تفاوت های قابل توجه در ارزش های اصلی، مانند دیدگاه ها در مورد خانواده، امور مالی و اهداف بلند مدت، می تواند اصطکاک اساسی بین زوجین ایجاد کند. رابطه‌ای که در آن شرکا برای همسویی با این جنبه‌های حیاتی تلاش می‌کنند، ممکن است برای دستیابی به رضایت و ثبات متقابل با چالش‌های مداومی مواجه شود. وجود تفاوت های بسیار و ناهماهنگی ذهنی شاید برای بعضی از زوجین در ابتدا جذاب به نظر برسد اما در بلند مدت می‌تواند تاثیرات منفی و مخربی را بر روی سلامت روان افراد برجای بگذارد.

7. ناتوانی در حل تعارضارت فردی

تعارض بخشی اجتناب ناپذیر از هر رابطه است، اما نحوه مدیریت آن می تواند سلامت شراکت را تعیین کند. شریکی که در هنگام اختلافات به پرخاشگری، اجتناب یا انتقاد مخرب متوسل می شود، کمتر به یک راه حل سازنده کمک می کند. حل موثر تعارض شامل پرداختن به مسائل با بلوغ، احترام و تمایل به سازش است.

8. مرد یا زنی که نسبت به مسائل زناشویی بی تفاوت است.

شریکی که به طور مداوم نیازهای عاطفی، فیزیکی یا روانی رابطه را نادیده می گیرد را باید بسیار مورد بررسی قرار داد. این غفلت نسبت به مسائل اصلی و اساسی زندگی زناشویی می تواند به صورت عدم تلاش در حفظ رابطه، توجه ناکافی به نیازهای یکدیگر یا عدم کمک به یکدیگر به مرور زمان سبب سردی عاطفی یا حتی در موارد شدیدتر منجر به طلاق عاطفی در زوجین گردد. مسائل اساسی زناشویی بخش مهمی از یک رابطه عاطفی را تشکیل میدهند و عدم توجه به آن میتواند صدمات جدی به روحیه و رابطه شود.

9. مرد یا زنی که دائما شما را دستکاری روانی می‌کند.

دستکاری روانی در یک رابطه احساسی می‌تواند ضربه بسیار زیادی به سلامت رابطه و سلامت روان دارد. مرد یا زنی که دائما تا قبل از ازدواج سعی دارد تا رفتارهای اشتباه خود را قبول نکند و به جای آن شما را مقصر اشتباهات اساسی رابطه بداند مطمئن باشید که فردی خطرناک است. چنین فردی با دادن احساس عذاب وجدان سعی میکند تا همیشه خود را در قدرت و شما را زیر سلطه قرار دهد. چنین فردی برای ازدواج به هیچ عنوان مناسب نیست.

10. فردی که در برابر پیشرفت کردن خنثی است.

تمایل به رشد و سازگاری برای یک ازدواج طولانی مدت حیاتی است. شریکی که در برابر پیشرفت کردن مقاومت می کند، از پرداختن به مسائل اصلی رابطه اجتناب می کند یا بازخوردهای شما را رد می کند،(Signs of a Bad Marriage) ممکن است در کنار شما تکامل پیدا نخواهد کرد و مانع پیشرفت شما نیز میشود. یک ازدواج موفق اغلب شامل رشد شخصی و حمایت متقابل در دستیابی به اهداف شخصی و مشترک است.

در پایان بدانید که…

شناسایی زودهنگام علائم منفی در خاستگارتان می تواند از ناراحتی و نارضایتی احتمالی شما در آینده جلوگیری کند. توجه کنید که هیچ کس کامل نیست اما آگاهی از این ویژگی ها می تواند به شما کمک کند تا تصمیمات آگاهانه ای در مورد آینده خود بگیرید و به دنبال شریکی باشید که کمک مثبتی به ایجاد یک ازدواج رضایت بخش و متعادل کند. اولویت دادن به احترام متقابل، ارتباطات موثر و ارزش های مشترک به عنوان سنگ بنای یک ازدواج موفق ضروری است.

اگر نیاز به مشورت با یک متخصص را دارید می تواند همین الان با ازدواج امن تماس بگیرید.